sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bredeweg 61
    9850 Poesele
  • 09/371 70 71

De Boever BVBA

Waarom is De Boever BVBA de beste keuze voor u?

Onze slogan is 'waar groen b(l)oeit'. Planten zijn onze passie, het boeit ons elke dag opnieuw. En uiteraard zorgen de onze planten in de kwekerij verschillende maanden voor een mooie bloemenpracht. We willen onze klanten graag helpen bij het uitzoeken naar de geschikte tuinplant voor hun tuin en een volledig aanbod aan tuinplanten aanbieden, rechtstreeks van de kwekerij.

Meer over De Boever BVBA:

Vroeger kende u ons misschien als Herbo BVBA. In 2018 hebben we de naam van ons bedrijf veranderd. Met kwekerij 'De Boever BVBA' gaan we back to the roots; het begon allemaal bij Patrick De Boever en het leek ons logisch terug naar onze familienaam te grijpen, aangezien we ondertussen tot een echt familiebedrijf uitgegroeid zijn.

Wat kan De Boever BVBA u bieden?

Onze doelstelling is u soortechte planten aan te bieden van uitstekende kwaliteit (niet geforceerd) die op een milieuvriendelijke manier geteeld werden (recyclage van water, een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen, recyclage van potten en trays,...).

Wie gingen u voor?

Onze planten vinden vooral hun weg naar tuinaanleggers, tuincentra, collega-kwekers en openbare diensten in binnen-en buitenland. Maar ook particulieren zijn welkom op zaterdagvoormiddag van 9 tot 12u, of na afspraak tijdens de week. 


Foto's van De Boever BVBADe Boever BVBA in het kort

Bloemenkwekerij:

Nee

Groenten / fruit kwekerij:

Nee

Verkoop aan bedrijven:

Ja

Verkoop van plantenbakken:

Nee

Bomenkwekerij:

Ja

Plantenkwekerij:

Ja

Verkoop aan particulieren:

Ja

VKC-keuring:

Nee