De Boever BV


Bredeweg 61 9850 Poesele
09 371 70 71 Klik om te bellen

Over De Boever BV

Waarom is De Boever BV de beste keuze voor u?

Onze slogan is 'waar groen b(l)oeit'. Planten zijn onze passie, het boeit ons elke dag opnieuw. En uiteraard zorgen de onze planten in de kwekerij verschillende maanden voor een mooie bloemenpracht. We willen onze klanten graag helpen bij het uitzoeken naar de geschikte tuinplant voor hun tuin en een volledig aanbod aan tuinplanten aanbieden, rechtstreeks van de kwekerij.

Meer over De Boever BV:

Vroeger kende u ons misschien als Herbo BV. In 2018 hebben we de naam van ons bedrijf veranderd. Met kwekerij 'De Boever BV' gaan we back to the roots; het begon allemaal bij Patrick De Boever en het leek ons logisch terug naar onze familienaam te grijpen, aangezien we ondertussen tot een echt familiebedrijf uitgegroeid zijn.

Wat kunnen we u bieden?

Onze doelstelling is u soortechte planten aan te bieden van uitstekende kwaliteit (niet geforceerd) die op een milieuvriendelijke manier geteeld werden (recyclage van water, een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen, recyclage van potten en trays,...).

Onze klanten:

Onze planten vinden vooral hun weg naar tuinaanleggers, tuincentra, collega-kwekers en openbare diensten in binnen-en buitenland. Maar ook particulieren zijn welkom op bepaalde zaterdagvoormiddag van 9 tot 12u (deze data staan vermeld op onze homepagina). Bestellingen kunnen eenvoudig doorgegeven worden via de website, en afgehaald worden in de kwekerij. Betaling is ter plaatste mogelijk via payconiq of cash (geen bancontact aanwezig).

Waar groen b(l)oeit

Foto's

kwekerij
kwekerij

De Boever BV in het kort

Bomenkwekerij

Ja

Plantenkwekerij

Ja

Verkoop aan particulieren

Ja

Verkoop aan bedrijven

Ja

Onze locatie

Logo De Boever BV

De Boever BV

De Boever BV


Bredeweg 61 9850 Poesele
09 371 70 71 Klik om te bellen